.

U bent hier : Home > Rolgordijnen > Yana rolgordijnen

Yana Rolgordijnen

Ramen zijn het visitekaartje van uw woning of bedrijf. Mensen zien als eerste de voorgevel van uw woning of bedrijf. Het is daarom erg belangrijk om veel aandacht aan uw voorgevel te schenken.
Dit kan door mooie kozijnen te plaatsen. Tegenwoordig worden deze kunststof kozijnen standaard  geleverd met een draai-kiep systeem. Om uw voorgevel helemaal af te maken kunt u kiezen voor  aankleding van uw ramen. Daarvoor kunt u kiezen voor op maat gemaakte rolgordijnen.

Kortom: Uw woning of bedrijf met de juiste uitstraling in rolgordijnen.
Het zij modern, klassiek, landelijk of retro.


     

Speciaal gemaakt voor kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen met een draai-kiep systeem worden steeds meer aangeschaft door  particulieren en aangekocht door aannemers bij grote woon- of industriele projecten. De YANA en YANA plus zijn een serie rolgordijnen, die speciaal ontworpen zijn voor  kunststof kozijnen met een draai-kiep systeem. En dit zonder enige belemmering.
Zo behoudt u uw ventilatiemogelijkheden zonder dat uw rolgordijn u in de weg zit.
Met nieuwe technieken is de YANA en YANA plus rolgordijn een product die meegaat met de tijd en met de wensen van onze klanten.


Voordelen van onze rolgordijnen

Onze rolgordijnen worden geleverd in een compact cassette systeem.
De YANA en YANA PLUS zijn speciale rolgordijnen voor kunststof kozijnen emt een draai- kiep systeem en worden daarom geleverd met speciale geleiders.
Deze worden gemonteerd op de glaslatten van de kozijnen.

Deze cassette en geleiders zijn standaard leverbaar in wit, creme-wit, donkerbruin en in diverse  houtstructuren. Ook is er de mogelijkheid om deze cassette en geleiders te krijgen in alle  ral kleuren tegen een meerprijs. Dit maakt uw rolgordijnen meer passend bij uw secuur gekozen interieur.
Onze rolgordijnen zijn leverbaar in diverse kleuren en zelfs meerdere prints.
Onze rolgordijnen worden zonder belemmering bediend met een kettingsysteem.
Voor iedere bedrijf en voor iedere woning kunnen wij u adviseren in het juiste product  met uw eigen afmetingen en met onze kwalitieit.
De rolgordijnen van FB Kozijnen zijn een verrijking voor uw woning en bedrijf.

 

 

© FB-Kozijnen De kozijnspecialist van Zuid Oost Brabant

Powered by Google | Login

nach oben